Welkom op mijn website. Alle kralen zijn handgemaakt in mijn studio te Soest. Mocht u iets speciaals zoeken, een andere kleur willen hebben of een ander formaat, dan is dat altijd in overleg mogelijk. Ik hoor het graag.
U kunt doormiddel van de volgende pagina een bestelling plaatsen: contact.
Ik wens u veel kijkplezier.

Algemene voorwaarden

DE BETALING
Als u iets via mij besteld heeft (via beadsbybless@gmail.com) kan de betaling plaatsvinden via PayPal of via bankbetaling. Mocht u voor bankbetaling kiezen, dan zal ik u via een mail mijn bankgegevens aanleveren.

Aangezien dit geen webwinkel is, maak ik alleen producten in opdracht, en zijn er een geen consumentenrechten die samengaan met verkoop via een webwinkel.

Na ontvangst van de foto’s en goedkeuring van hetgeen in opdracht door mij is gemaakt door de koper, kan na ontvangst dit product niet meer geruild of geretourneerd worden, anders dan als het product (aantoonbare) schade heeft opgelopen door de verzending of zoals aangegeven onder Defecten.

LEVERING
De producten worden uitsluitend geleverd na ontvangst van uw betaling. Zodra uw betaling binnen is wordt het pakje direct klaargemaakt voor de verzending. De bestelling wordt verstuurd via Post NL in een bubbelenveloppe. Als de bestelling groter is dan brievenpost en niet meer door de brievenbus past, zal de verzendkosten worden gebaseerd op pakketpost.

LET OP: Beads by Bless is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van poststukken. De schade hiervan kan noch op Beads by Bless noch op Post NL verhaald worden. Verzendkosten worden volgens Post NL Tarieven. Indien u kiest voor een andere manier van verzenden (aangetekend of via pakketpost) dan dient u hiervoor vooraf contact over op te nemen en kan dit geregeld worden.

BESCHADIGING
We besteden de grootste zorg aan het verpakken van de producten voor de verzending, het kan echter voorkomen dat een product beschadigd bij u wordt bezorgd. U dient dit direct per mail bij ons te melden en uiterlijk binnen drie dagen.

DEFECTEN
Indien uw artikelen binnen 1 maand na aankoop kapot gaan door een “fabricagefout” (d.w.z. een thermocrack, zijnde een rechte breuk in het midden van de kraal) worden deze kosteloos gerepareerd, u hoeft alleen de verzendkosten te betalen.

AFBEELDINGEN EN SPECIFICATIES
Er wordt veel aandacht besteed aan het maken van de foto’s van de kralen zodat er een realistisch beeld wordt weergegeven. Het kan echter altijd dat de echte kleuren van de kralen iets afwijken van de foto’s. Dit heeft te maken met instellingen van computers en lichtinval. De foto’s zijn daarom altijd bij benadering. De maten van de kralen worden zo goed mogelijk weergegeven en u kunt uitgaan dat deze maten op een halve millimeter nauwkeurig zijn.

Beads by Bless is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32167958, BTW nummer: NL17494178B01. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

AVG
Middels de nieuwe wetgeving voor de bescherming van privacy gegevens, dient u mij toestemming te geven om gebruik te maken van de volgende persoonlijke gegevens. Dit zal gaan om uw naam, adresgegevens en emailadres. Door het bestellen van een item, geeft u mij automatisch toestemming hiervoor. Uw naam en adresgegevens zullen worden verwerkt op een factuur en gebruikt om het item te verzenden. Uw persoonlijke gegevens zullen absoluut niet aan derden worden verstrekt. Deze gegevens zullen worden opgeslagen op mijn beveiligde computer voor alleen mijn gebruik en op de factuur. Deze gegevens zullen bewaard worden gedurende het termijn die de Belastingdienst hieraan verbind.

Over mij

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle kralen zijn handgemaakt met zacht glas van Effetre Moretti, Reichenbach 104 en Creation is Messy (CIM) en verschillende soorten zilverglas van Double Helix en Tag.

Doordat het zachte glas gemakkelijk kan breken als het niet goed afgekoeld wordt, gebruik ik een digitaal geprogrammeerde oven waardoor de kralen goed worden afgekoeld en kans op een warmte breuk minimaal is. Uiteraard blijft het glas en dient het ook als zodanig behandelt te worden.

Als u iets zoekt dat er niet bij zit, neem even contact met me op via info@beadsbybless.nl. Ik hoor het graag.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website,

Anja van Gardingen

Snelmenu