Welkom op mijn website. Alle kralen zijn handgemaakt in mijn studio te Soest. Mocht u iets speciaals zoeken, een andere kleur willen hebben of een ander formaat, dan is dat altijd in overleg mogelijk. Ik hoor het graag.
U kunt doormiddel van de volgende pagina een bestelling plaatsen: contact.
Ik wens u veel kijkplezier.

Over mij

>

Hallo, allereerst bedankt voor het bezoeken van mijn website.                        

 

Mijn naam is Anja van Gardingen en ik woon samen met mijn man en vier lieve (verharende) katten in Soest.

Ik maak al een tijd kralen en dit is eerst begonnen als een hobby. Ik ben altijd al creatief geweest en heb van alles gedaan. Veel geschilderd en waaronder ook eieren, hierbij een voorbeeld van wat ik heb gemaakt.

Maar omdat het altijd behoorlijk wat tijd kost om zo’n ei te maken en ik wat ongeduldig ben aangelegd, zocht ik iets anders. Wel met kleur, maar wist niet echt wat.

Via via ben ik bij het zelf glaskralen maken terecht gekomen. Eerst een workshop gedaan, maar dat viel erg tegen. De kralen die je maakt halen het natuurlijk niet bij wat je op youtube ziet en zijn klein, niet rond enzo… wat wil je als het voor het eerst zelf doet, maar daar denk je dan niet aan. Vervolgens heb ik een tijdje getwijfeld of ik toch wel dit wilde gaan doen want het vergt ook een investering, maar kon aan niets anders meer denken. Dus…. het virus had toegeslagen en ik ben voor de bijl gegaan. Met veel plezier en ben nog nooit zo blij geweest als met deze beslissing.

Omdat het inmiddels meer is dan een hobby, ben ik met deze website begonnen. Middels deze website kunt u zien wat ik zoal maak en kunt u een product in opdracht laten maken.

Wel lang gedacht over een naam.. het is lastig en zeker als je niet meteen met naam en toenaam op internet wil staan. Dat heeft wat andere redenen en daarom heb ik gekozen voor Beads by Bless. De naam is gekozen vanwege onze lieve en helaas al lang overleden hond. Zij heette Bless en dit betekent zoals de meeste wel weten gezegend in het Engels. Dat waren we zeker met onze lieve Bless en ik hoop dat wat van haar zegen ook op dit avontuur rust.

Dit was onze Bless…

Ik werk met zachtglas met COE 104, dat wil zeggen dat de buitenkant harder afkoelt dat de binnenkant en daardoor een oven nodig is om de kralen goed te laten afkoelen zonder dat ze kapot gaan. Ik heb een digitaal gecontroleerde oven en ik geef dan ook garantie op de kralen. Ik gebruik verschillende soorten Italiaans glas, maar ook Tsjechisch glas en zilverglas.

Ik heb diverse workshops gevolgd , onder andere twee dagen bij Kim Fields  en twee dagen bij Astrid Riedel.

De kralen die in mijn shop en op etsy staan, kunnen altijd worden aangepast naar smaak qua kleur en vorm.   

Elke speciale wens zal zo goed mogelijk door mij worden uitgevoerd in overleg.

Veel plezier bij het verder bezoeken van mijn website en ik hoor graag als ik iets kan doen.

Anja van Gardingen

 

Beads by Bless is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 32167958.

 

Over mij

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle kralen zijn handgemaakt met zacht glas van Effetre Moretti, Reichenbach 104 en Creation is Messy (CIM) en verschillende soorten zilverglas van Double Helix en Tag.

Doordat het zachte glas gemakkelijk kan breken als het niet goed afgekoeld wordt, gebruik ik een digitaal geprogrammeerde oven waardoor de kralen goed worden afgekoeld en kans op een warmte breuk minimaal is. Uiteraard blijft het glas en dient het ook als zodanig behandelt te worden.

Als u iets zoekt dat er niet bij zit, neem even contact met me op via info@beadsbybless.nl. Ik hoor het graag.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website,

Anja van Gardingen

Snelmenu