Welkom op mijn website. Alle kralen zijn handgemaakt in mijn studio te Soest. Mocht u iets speciaals zoeken, een andere kleur willen hebben of een ander formaat, dan is dat altijd in overleg mogelijk. Ik hoor het graag.
U kunt doormiddel van de volgende pagina een bestelling plaatsen: contact.
Ik wens u veel kijkplezier.

Verzenden

Voor een bestelling dient u eerst contact met mij op te nemen via beadsbybless@gmail.com. Via deze website kan niets besteld of betaald worden.

De betaalde kralen worden binnen 1 tot 3 dagen verstuurd via Post NL in een bubbelenveloppe of verzenddoos dat door de brievenbus kan. Als de bestelling groter is dan brievenpost en niet meer door de brievenbus past, zal de verzendkosten worden gebaseerd op pakketpost. Het door u zelf opgegeven adres zal worden gebruikt als verzendadres. Deze gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt en alleen worden gebruikt voor het maken van een factuur en het verzenden van de door u gekochte artikelen.

LET OP: Beads by Bless is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van poststukken. De schade hiervan kan noch op Beads by Bless noch op Post NL verhaald worden.

 

Binnen Nederland worden de verzendkosten berekend volgens Post NL Tarieven aan de hand van het gewicht van de verpakking(en) en of het door de brievenbus kan.

Op alle orders zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Over mij

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle kralen zijn handgemaakt met zacht glas van Effetre Moretti, Reichenbach 104 en Creation is Messy (CIM) en verschillende soorten zilverglas van Double Helix en Tag.

Doordat het zachte glas gemakkelijk kan breken als het niet goed afgekoeld wordt, gebruik ik een digitaal geprogrammeerde oven waardoor de kralen goed worden afgekoeld en kans op een warmte breuk minimaal is. Uiteraard blijft het glas en dient het ook als zodanig behandelt te worden.

Als u iets zoekt dat er niet bij zit, neem even contact met me op via info@beadsbybless.nl. Ik hoor het graag.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website,

Anja van Gardingen

Snelmenu