Welkom op mijn website. Alle kralen zijn handgemaakt in mijn studio te Soest. Mocht u iets speciaals zoeken, een andere kleur willen hebben of een ander formaat, dan is dat altijd in overleg mogelijk. Ik hoor het graag.
U kunt doormiddel van de volgende pagina een bestelling plaatsen: contact.
Ik wens u veel kijkplezier.

Workshops

ik geef workshops voor het maken van glazen drukkers voor op een armband (noosa compatible), hanger of pin.
De workshop geef ik achter een glasbrander waar je glazen staven smelt in, in dit geval, glazen drukkers.
na afloop van de workshop die ongeveer 3 tot 3,5 uur duurt, worden de twee mooiste zelfgemaakte drukkers inclusief een armband uitgezocht.
de workshop is voor minimaal 2 en maximaal 3 personen. De workshop is inclusief materiaal en vind plaats in mijn atelier in Soest. De kosten zijn € 110,– voor 2 personen en € 150,– bij 3 personen.
wij maken ook zelf armbanden en deze zijn los erbij te kopen (1 zit bij de prijs van de workshop inbegrepen), ook hebben we hangers of pins te koop.

ik geef ook workshops voor het maken van een ringtop voor in een ring. Ook deze ringtops worden gemaakt achter een zuurstof glasbrander waarbij je glazen staven smelt in een glazen kraal die je dan gebruikt als ringtop.
na de workshop van ongeveer 3 tot 3,5 uur ga je naar huis met een mooie zelfgemaakte ring.. voorbeelden zie op de foto’s. dit is voor minimaal 2 en maximaal 3 personen.
De workshop is inclusief materiaal en vind plaats in mijn atelier in Soest. De kosten zijn
€ 110,– voor 2 personen en € 150,– bij 3 personen.

Voor het maken van een afspraak voor een workshop en uiteraard de adresgegevens, kunt u mij mailen via beadsbybless@gmail.com of bel me op 06-53138686.

Over mij

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle kralen zijn handgemaakt met zacht glas van Effetre Moretti, Reichenbach 104 en Creation is Messy (CIM) en verschillende soorten zilverglas van Double Helix en Tag.

Doordat het zachte glas gemakkelijk kan breken als het niet goed afgekoeld wordt, gebruik ik een digitaal geprogrammeerde oven waardoor de kralen goed worden afgekoeld en kans op een warmte breuk minimaal is. Uiteraard blijft het glas en dient het ook als zodanig behandelt te worden.

Als u iets zoekt dat er niet bij zit, neem even contact met me op via info@beadsbybless.nl. Ik hoor het graag.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website,

Anja van Gardingen

Snelmenu